Tindra <3

Mitt lilla hjärtegull har inte mått så bra i ett par dagar. Hon som annars alltid är så sprallig och glad har de senaste dagarna hängt med både svans och huvud. Ryggen den har varit kuvad och hon har inte riktigt tittat uppåt..
Första dagen kunde jag inte begripa vad som skulle kunna vara fel på henne då hon åt bra och inte reagerade nämvärt på någon kroppsdel som jag klämde på.
Det var inte för ens igår morse som det slog mig att det måste sitta i nacken. En dos Norocarp morgon och kväll samt nackmassage två gånger om dagen verkar ha gjort nytta. Senare ikväll strax innan jag skulle gå till jobb var hon betydligt piggare, gladare och mötte min blick så som hon så fint annars brukar göra :D
Det hugger i bröstet när ens lilla hjärta inte mår bra, man känner sig så hjälplös.. Hoppas verkligen att hon repar sig helt och hållet inom de närmsta dagarna, gillar inte att se henne svag.
<3 <3 <3

Nystart

Var hemma på en rikigt mysig familjemiddag i söndags. Hela tjocka familjen (vi börjar bli många nu) var samlade för att dra lott inför jul, äta tacos och bara prata av oss om än det ena och än det andra. 
Under kvällen kom de gamla fotoalbumen upp och vi skrattade gott till hur alla såg ut förr. Stora parmanentade hår, mustacher långt ner till hakan och alla dessa gula, gröna och bruna kläder var det som hägrade :D
-Tider & Minnen-
-Det får mig att le-
Lite senare under kvällen, när de flesta gästerna hade gått hem, satt jag och hjälpte min pappa med datorn. Efter ett tag klickade han plötligt in på min blogg, sneglade lite på mig och sa så där lite skämtsamt "Att här inne händer det inte mycket" Först fick jag lite dåligt samvete för jag vet hur uppskattad min blogg var för vissa... Den tanken skakade jag dock snabbt av mig eftersom jag har försök att lära mig att inte göra en massa saker för andra, utan för att jag själv vill det.
Men nu nåra dagar senare så finns fortfarande det där dåliga samvetet kvar, men inte för någon annan utan för min egen del. När jag går in och kikar på vad som hände ett år tillbaka eller t.o.m längre tillbaka än så. Saknar jag det. Min blogg var ett ställe för mig att förvara massa fina minnen på.
 Kanska ska man ta upp det igen.. 

RSS 2.0