Livet!!

Kan inget annat än att bara njuta av detta otroligt underbara väder!
I skuggan på gräsmattan utanför huset passar det perfekt för hundarna att ligga och mysa på, medan jag sitter på en stol i solen. Tre tjejer av tre möjliga, myser på hög nivå.

Låt aldrig sommaren ta slut!!


Grillgalej!

Fest igår, ligger fortfarande kvar i sängen och klockan är snart ett...

Hade grymt kul, fick tom dansat av mig då där var en kille som hade varit instruktör i bugg. Snacka om att bena fick jobba ;)

Kanske borde slänga av mig täcket och knalla upp till övriga familjen... Eller, så ligger jag kvar ett tag till... Bara för att jag kan. Hehe.


En dag på stranden

Måndag, ny vecka och nya möjligheter!

Det underbara vårvädret har verkligen kommit till Helsingborg, om än att det är lite kallt fortfarande så lyser solen och det känns i varje del utav kroppen att sommaren är på väg. 

Idag tog vi hundarna under armarna och åkte ut till Råå, stranden och hundbadet. Eclipse som aldrig någonsin har sett en strand förr blev helt lyrisk. Det fanns ju så mycket att lukta och smaka på :)
Hon fick ett par tokryck och sprang i välrdens fart på sanddynorna och rätt som det var hade hon vatten upp till armbågarna. Tokiga lilla hund!

Nu ligger hon helt utslagen på golvet i köket efter sin kvällsmat.
Det tar på krafterna att upptäcka nya saker.

Världens bästa!!!

Jag hade precis doppat rumpan i soffan efter efter det att min syster och hennes familj hade varit här på besök och efter en skogspromenad med hundarna, när min älskling kom hem med en överraskning.
Inslagen i en halsduk låg en låda, men inte vilken låda som helst utan en låda med en Sony tablet i!! En alldeles egen liten surfplatta, woop, woop!!!
Vet inte varför jag förtjänar denna, måste helt enkelt bara vara för att jag är världens bästa flickvän! Kan inte komma på någon annan anledning ;)
Lyckligt lottad ;)

RSS 2.0