Lycka!

I 2,5 månader har Tindra så gott som varit helt instängd med undantag av lite kissningar på gräsmattan nedanför och ett par korta rundor runt huset.

Men idag, denna ljuvliga varma vårdag i mars tog vi oss bort till den lilla skogen och lyckan var total! :D

Det är fortfarande mycket små promenader och i sakta takt som gäller men gnistan i hennes ögon finns definitivt. Längtar så tills hon e helt återställd och vi kan återgå helt till det normala.


Hej vad det går...

Det händer så mycket i mitt liv just nu att jag knappt hinner sitta ner och andas för en sekund.
Hela denna helgen har varit fullspäckad.
Fredagen spenderade vi i Shurgard-förrådet för att rensa, sortera och slänga en massa saker.
Lördagen sen var tillägnad flytt, inte vår utan det var Glenn och Jessicas tur att flytta först. Så efter att vi hade fått ut lastbilen styrde vi kosan ner mot Eslöv för lite slit och släp.

Flytten gick ganska smidigt så på eftermiddagen avvek vi för att köra ner till Skurup och hälsa på valparna.
Där är två tikar kvar för oss att välja mellan, och man kan ju tycka att två borde vara lätt att välja mellan men inte i det här fallet ;) 

Fredrik fastande direkt för en av valparna men tvekade sedan. För att sedan igen gå tillbaka till den första för att sedan än en gång skifta över till den andra igen. Ha ha, sicken beslutsångest killen har :D Men kan förstå honom, det är mycket att tänka på.

Snart dax att välja.

Nu har uppfödaren bestämt sig för vilken valp som dom själva kommer att behålla. Nästa på tur till att välja bland tikarna är vi. Så på lördag eftermiddag/kväll åker vi ner för att träffa dom små liven för första gången. Ska bli så spännande =)

Så vem blir det, blir det tik nr 1 eller tik nr 3?
Blir det jag..?

Eller blir det lilla jag..?


Pust, stånk & stön...

För alla er som inte vet så kommer jag och Fredrik att lämna vårt fina "lilla" krypin för en större lägenhet. Flyttlastet går söndagen den 1 april (nä det är inget skämt) till en trea på Stattena men fram tills dess är det en jäkla massa som skall fixas.

Jag har redan fått sålt av ett par saker, men mer ska bort. Fredrik har även han en hel del möbler som ska säljas men sådana saker tar tid.
Så imorgon efter det att jag har varit uppe och rehabtränat med Tindra på djursjukhuset så får vi lägga all vår energi och tid på att sortera ut ur Shurgard förådet, fotografera och lägga upp saker på blocket. Kanske inte världens roligaste fredags sysselsättning men en väligt nödvändig sådan.

Idag har jag förutom storstädat lägenheten och tvättat även haft besök av en tjej som verkade vara väldigt så intreserad av min lägenhet. Håll nu tummarna att hon skriver kontraktet från och med 1 maj så fort det bara går. Så slipper vi iaf en av de dubbelhyrorna som vi nu är fast med.


Tjockis!

Idag är valparna tre veckor gamla och riktiga små tjockisar :D

På lördag ska vi åka ner och hälsa på dem för första gången och om vi har tur så får vi chansen att välja ut vilken som kommer att bli vår.

Jag kan säga att jag längtar nu, men har en sambo där hemma som snart gnager av sig knogarna av spänning. Förstår honom precis. Vet vilken känsla han ligger inne med, precis samma som jag själv hade när det närmade sig att hämta hem Tindra.


Saknad...

Saknar dig alltid när du är borta...

Min sambo har denna gången fått åka till Norrköping för att jobba några dagar. I början tyckte jag inte det var så jobbigt när han for iväg, tråkigt men inte så jobbigt. Men nu efter femtioelfte gången börjar det kännas tugnt. 

Men imorgon är det i alla fall fredag och han kommer hem igen. 
Blir till att fixa och dona här hemma lite innan vi kan sjunka ner i soffan och hålla helg. Nått jag verkligen längtar efter ♥

Första gången

Nu har Tindra blivit så pass bra i sitt lilla tunna kycklingben att det är dax att börja utmana det lite.
Hon stödjer och går på det kortare sträckor så nu är det muskulaturen som är prio ett att stärka.

Var uppe på djursjukhuset, inne på rehabavdelningen där Tindra fick gå på ett promenadband innuti en tank som så smått fylls med vatten (glömde så klart att ta foto på det men det kommer bilder nästa gång i stället)
I början tyckte hon det var mycket märkligt och lite äckligt när tassarna hennes blev blöta. Men så snart hon fick in snitsen på det hela gick det bra. 5 minuter på bandet med vatten upp till magen blev det idag och det var nog vad hon orkade, hon flåsade och kämpade i slutet =) Stackars lilla kyckling hon har ju tappat allt, inte bara muskler utan även konditionen genom att legat stilla i 2 månader. 

Men nu är hon i alla fall på väg, känns skönt i mattes hjärta att lill-stompan är på G igen!


The Body Shop

Har funnit mig nya favoriter hos The Body shop :D
Köpte Body Butter och Body lotion i samma serie, dvs Pink Grapefruit och jag är helt såld!

Kommer garanterat bli fler produkter ur samma serie, love it!!

Fredag och lite AW

Drog ihop lite gott folk för lite After Work igår.

Vi började kvällen med att mötas upp på Utposten vid 19.00-snåret för lite öl och mat. Kvällen fortsatte sedan inne på Helsing med goda drinkar för att sedan avslutas en kort vända hemma hos Henke.

Skönt och komma ut lite igen. Det har gått lite för lång tid mellan gångerna ;)


...

Speciell, Vad då..? Jag?


Kärlek!

Snart e det helg, som jag har längtat!

Frestande att sätta upp mig på övertidslapparna och jobba över nu i helgen. Behöver liksom pengarna men någonting inom mig säger nej. Borde nog lyssna på den rösten...


Mål - Nått att sträva efter

Jag klarade det!!!

Satte ett mål för ett tag sedan att vågen skulle stå på under 70 kg innan Februari var slut och i morse när jag vägde mig fick jag se en mycket härlig siffra, 69,7 kg. Äntligen är jag ute ur 70-snåret och nu kan nya mål sättas upp.

Wooop, wooop!!!
Känner på mig att det kommer att bli en Awesome spring!!

RSS 2.0