NEW in

Bestämde mig för några veckor sedan för att beställa hem lite nya ansiktsprodukter då jag har fumlat runt i mörkret bland billiga och orena creme:er. Ut åkte de gamla och efter samråd med min underbara vän och hudterapeut Elisabeth föll lotten på att köpa hem MD Formulations. Nu efter några veckors (lite drygt en måndad) användande kan jag verkligen rekomendera dessa produkter.

Jag som var tråkig och finnig i ansiktet från och till innan har märkt en stor förändring. Jag är fortfarande inte helt 100%-ig men jag får låta det ta sin tid och hoppas och tror verkligen på ännu bättre resultat :D

Eftersom MD Formulation tyvärr inte har någon solskyddsfaktor med i sitt sortiment (väntar fortfarande på det) fick jag kompletera med Decléors Aroma Sun Expert. Men det funkar lika bra det!

Tandläkaren

Var hos veterinären för femtioelfte gången med lilla Tindra förra måndagen... Denna gången var det dax att dra ut lite fler tänder på henne :(

For ut till Katarina i Gråmanstorp, fick det lilla pyret sövd tandryckningen kunde börja. Hela 6 tänder drogs ut den här gången, fyra förra. Dessutom har hon själv tappat 4, stackars liten. Hon har snart inga tänder kvar...

Aja, när tändern tar slut finns det mjuk mat att tillgå. Allt för mitt lilla hjärta.
Dock var hon väldigt medtagen efter narkosen den här gången, tog nästan ett dygn innan hon rörde på sig, drack eller åt. Stackars liten.Ny bil!

Köpte ny bil här om veckan :)

Behövde en större nu när Eclipse finns i vår familj, så vi uppdaterade från en Volvo S40 till en Volvo V50. Så här efter ett par veckor i vår ägo är jag nöjd. Den är ny, fräch, går bra och är snygg. Vad mer kan man begära (?)
Uteliv

Har varit ute på promenad i skogen med några arbetskamrater. Totalt var vi 5 ägare och 7 hundar. Alla utav olika storlekar, raser och kön.

Vi var ute i lite drygt en timme och hundarna har legat utslagna hela kvällen ;)
En bild på hela hund-gänget, i storleksordning.

New In!

FyndadeH&M:s rea igår. Kom hem med två helt underbart läckra kavajer. Perfekta nu till sommarens lite kyligare dagar.


I'm BACK!!

Efter ett låångt uppehåll i bloggandet är jag nu åter på banan igen!!

Så häng med vet ja ;)


RSS 2.0