Nyår 2011-2012

Slutet gott allting gott, eller hur är det man säger? ;)

Då var alltså 2011 slut och ett helt år har rusat förbi i all världens fart.
Trots enorm fart har jag hunnit få va med om mycket. Det bästa av allt är ändå min kära sambo som uppenbarade sig under 2011.

Nyår spenderades i goda vänners lag nere i Eslöv.
Maggan och Alex, värdarna för kvällen hade kokat ihop en god tre rätters innehållande vitlöksbröd till förrätt, marinerad kycklingfilé med potatistårta innehållande fetaost samt fikonmarmelad till huvudrätt. Efterrätten bestod av hallonpanacotta.

Jag har tyvärr inte jätte många bilder att bjuda på ifrån kvällen. Jag fick nämligen en ny kamera utav Fredrik i julklapp och har inte än fattat mig på alla inställningar så hälften av bilderna från kvällen är tyvärr inte brukbara. Men här kommer iaf en på oss vid middagsbordet.
Kvällen fortlöpte med god dricka, shottar, dans och prat. Det var tom så att Emma gillade drickan lite för mycket denna kväll och fick en formsvacka ett tag. Måste verkligen lära mig att dricka saktare, e ju så hejalös ibland. Oh, när man inte festar var och varannan helg så är kroppen heller inte riktigt med.
Aja, nån timmes tillnyktring efter att jag kört lastbil ett tag så var jag på bena och partyhumör igen =)
Jag missade iaf inte tolvslaget, det spenderades i armarna på min älskling medan fyrverkerierna tjöt runt huvudena på oss.
Slutet gott, allting gott!
2011 är ett år jag kommer minnas länge ♥

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0