Den här eviga väntan...

Äntligen började klockan närma sig 13.00 idag och jag var på väg upp till djursjukhuset för att hämta min lilla skrutt. Men i samma veva som jag var på väg in ringde de mig och meddelade den tråkiga nyheten att höftkulan hade hoppat ur sitt läge igen =(

Den bra nyheten var att allt hade sett jätte bra ut på morgonen då de hade tagit nya röntgenbilder. De trodde att saken var ur värden tills hon blev rastad och lyckades krångla sig ut bandaget.
Tydligen är det mycket svårt att bandagera en så liten hund. Där finns liksom inte så mycket att vira om. Veterinären trodde att bandaget hade börjat glida och att hon på något sätt fått ut tassen, satt ner den i marken och vips så hade höftkulan lämnat sin håla igen.

Så där var inte mycket att göra mer än att lämna kvar henne igen för vidare behandling.
Jag fick i alla fall träffa henne. Satt med henne i famnen i 2.5 timmar innan jag hade hjärta nog att lämna iväg henne igen. Asså jag mår så sjukt dåligt över der här. Vill bara att hon ska få höften på plats igen, komma hem och börja läka. Mitt hjärta krossas vid bara tanken om att hon ska ligga på djursjukhuset utan folk omkring sig som hon känner. 

Jag har så ont i mitt huvud efter allt gråtande men det är ändå ingenting i jämförelse med hur mitt hjärta känner sig.
Jag bara sitter och väntar på att telefonen skall ringa där de säger att de har fått höften på plats, att allt ser bra ut och att jag kan få komma och hämta henne.
Snälla, ring och ge mig det beskedet NU!


Kommentarer
Postat av: Anonym

Naw stackars lilla söta Tindra <3 lider med dig Gumman många kramar Vicky

2012-01-08 @ 17:03:47
Postat av: Kicki

Hej Emma!

Har följt din blogg ett tag. Jag har också haft en pomme (han var alldeles bedårande!<3), brukar titta in när saknaden efter honom blir för stor...bara för att se bilder på din söta Tindra, att se bilder på andra pommar gör mig glad.:)

Känner så med dig när ditt hjärtegryn inte mår bra, vet precis hur det känns! Hoppas att söta Tindra snart är hemma igen hos dig, känner med dig & tänker på er!

:) Kicki

2012-01-08 @ 23:50:11
URL: http://www.pojkarnabus.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0