En helg i Stockholm

Här om helgen tog jag och Fredrik ett välbehövligt avbrott i vardagen och flyttkaoset för att åka till Stockholm och underbara Elisabeth och Christoffer.

På fredag kväll vid 22-23 snåret anlände vi efter 6 timmar i bilen till storstaden. Våra underbar vänner omfamnade oss och jag fick världens godaste kram av min sååå efterlängtade bästis ;)
Inne i deras finfina lägenhet hade de redan förberett och bäddat våra sängar samt satt öl och vin på kylning. Så långt in på natten satt vi uppe och pratade om en det ena och än det andra innan det var dax att krypa till kojs och vila upp sig inför kommande dag.

Under lördagen bestämde vi oss för att åka in till city och strosa i lite affärer och när vi tröttnade på det fick vi ett spontant ryck att vara riktigt turistiga genom att besöka Vasamuseet :)
Stockholm visade verkligen upp sig från sin bästa sida genom det härliga vårvädret. Inte nog med att ögonen fick sitt lilla godis i form av sol och blommor, så fick även smaklökarna och magen sitt efter ett utsökt besök på ett litet café i gamla stan vid namn "Chokladkoppen"
Lördag kväll bjöd på fest. En fest jag sent kommer att glömma, på både gott och ont...
När tuppen väckt oss på söndag förmiddag snörade vi på oss skorna och traskade bort till Hammarbysjöstad(?) för att avnjuta en härlig Brunch vilket blev en härlig start på dagen ;)

Eftermiddagen bjöd på lite shopping för att sedan gå över till klättring. Det var första gången jag testade på att klättra (Fredrik har gjort det i flera år och Elisabeth & Christoffer har nyss tagit sina gröna kort) För att vara första gången för mig tyckte jag att det gick bra och roligt var det också när jag överkom min höjdrädsla.
Söndagskvällen avslutades med tacos till middag därefter Transformers 3 på "hemmabion" i en skön soffa där jag helt och hållet slocknade ;) Tror nog jag får se om filmen, tyckte den var bra,... iaf första halvan av den ;)

Innan jag viste ordet av det hela hade en helt underbar helg bara svischat förbi och det var snart måndag morgon igen och dax att styta den blå lilla pärlan ner mot Skåne igen.

Jag hade verkligen den bästa helgen på länge tillsammans med dem bästa personerna!
Tack underbara ni för en härlig liten mini "semester"!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0