Inte en helt vanlig dag...

En lite udda och märklig händelse hände mig i söndags. Jag hade precis gjort färdigt allt i husvagnen, vinkat av min kära sambo (som skulle köra till Stockholm) och packat bilen. Körde därefter ner i Höör och till närmsta mack för att fylla på bensin.

Vid tillfället när jag anlände till macken var den propp-fullt med bilar... Det var bilar överallt, skojar verkligen inte!

Ställde mig i kö till en pump, men insåg att jag höll på att tränga mig och skulle som snäll svennebanan backa undan, lämna platsen för att inte tränga mig och ställa mig vid en annan pump. Det var då det hela började.

Jag trodde helt klart att jag hade koll på alla miljontals bilar som befann sig på macken men tydligen inte. Bilen närmast mig var för mig helt osynlig, inte blev den syndlig heller för ens jag backat in i den...

Mannen som satt i var väl i 50-55 års åldern, han kom ur sin bil och pratade lugnt med mig. Jag hade ju blivit helt uppstirrad av händelsen och ville hälst av allt bara sjunka igenom jorden då jag insåg att påkörningen var bara en ren och klar oacktsamhet!

Han tröstade mig med sin rara och lena röst och talade om för mig att skadan på min bil inte var så omfattande och att vi lätt skulle kunna få den fixad. Inte heller blev där några skador på hans bil.  
Men uppstirrad som jag ändå var bad jag om ursäkt säker tio gånger, kände mig så himla dum!

Efter ett par minuter lugnade jag dock ändå ner mig, körde fram till en av bensin pumparna och började tanka. Fortfarande lite skakig av händelsen, men nu mest för att jag var förbannad på mig själv, kom mannen över till mig igen. Han lämnade över en vacker rosa ros och sa att jag nu skulle försöka glömma den här löjliga händelsen och försöka ha en bra fortsatt dag.

Jag blev så fruktansvärt rörd över mannens fina gest att jag kände hur tårarna började bränna bakom ögonlocken. Jag tackade än en gång och talade om för honom att han var helt underbar. Därefter hoppade han in i sin nytankade bil och styrde iväg...

Tanken om att det verkligen finns fina människor i denna värld slog mig som en klubba uppifrån. Här hade jag backat in i hans bil, ställt till det. Och sen är det jag som åker ifrån macken med en ros i handen...

Det finns än hopp för mänskligheten på denna planet :D


Världens finaste!

Jag är så grymt lyckligt lottad, känner verkligen att jag har hittat mannen jag vill leva resten av mitt liv tillsammans med!


Igår lördag hade vi en riktig Emma-Fredrik-dag. Vi såg till att verkligen rå om varandra. Tog en tripp ner till Lund där vi först strosade runt hand i hand inne på Nova. För att sedan åka bort till en bowlinghall där jag fick chansen att spöa skiten ur honom ;)

Kvällen avslutades sedan på en riktigt mysig restaurang vid namn Spisen där vi avnjöt en riktigt god middag. Blev en promenad i stadens ljus efter middagen för att smälta maten lite, och så klart började det dugg-regna... men regnet störde inte. Fick bara en mysig känsla om att ingenting kunde rubba den kärlek jag kände.

Älskar dig Fredrik

 

 


Fest i helgen

Inte hade det varit så mycket fest för mig den senaste tiden, varför? Ja, det har jag inte något bra svar på. Kanske är det så att jag tröttnat, eller hittat andra saker att fördriva tiden med. Eller så är det bara så att saker och ting kommer och går...

Iaf, i lördags vaknade jag lite sömndrucken efter en underbar natt bredvid min älskling som äntligen var hemma från grymma staden Göteborg. Staden som hade kidnappat min kille och hållit honom ifrån mig i en hel vecka, och allt för bara lite jobb =(
Men i alla fall, när han väl blev släppt och hemkommen såg vi till att ha en underbar fredag med shopping, god mat och med en massa mys!!

Lördag morgon fortatte i samma anda som fredag-kväll, dvs med en massa mys. Dagens planer blev att titta på två matcher volleyboll, promenera i det vackra vädret för att sedan avsluta kvällen med partaj.

Förfesten som blev en enda lång hemmafest hemma hos Henke blev galen, vattenpipan åkte fram, charader spelades och spriten den flödade i takt med Raine och Mimmi i fjällen. Till och med åkte det gamla kult spelet "Vem där" fram ett par runder :D

Men när klockan var dax att dra på sig skorna och dra vidare slogs musten ur oss alla.. Ingen var egentligen direkt peppad på att göra stan osäker så efter lite disskuterande kom vi fram till att ta utgången en anna kväll i stället ;)

Lika skönt tyckte jag, det blev en sväng om McDonalds med älsklingen i ena handen och Tindra i den andra för att köpa oss en McFlurry och en hamburagre. Ja burgaren var inte till mig ;) Fredrik ville ha natta-mat och jag ville ha natta-godis. Skillnaden mellan tjejer och killar, ha ha!


I all hast.

Blev i all hast lite hundvakt till Tindras pojkvän Gizmo igår. Det efter att hans matte lite klumpigt tappat ner bilnycklarna i vägbrunnen...

Vilken panik och ångest det fanns i hennes ögon. Med både lånad OCH felparkerad bil kunde scenariot inte bli mycket värre. Stackare!!!

Allt löste sig dock till slut, men nyckeln i brunnen återfanns aldrig. Den är nog begravd många meter ner, i en ända gägga av löv och slam... :(


Helg igen :D

När måndagen knackar på dörren flämtar jag en stor suck. Känslan om att behöva ta sig igenom ennu en lång arbetsvecka kan ju ta dö på vem som helst. Men när fredagen är kommen inser jag att veckan som gått, faktiskt gick ganska så snabbt och smärtfritt ändå. Med bara fyra nätters jobb per vecka så springer dagarna på.

Nu är helgen här igen, underbart!
En helg som ska spenderas i husvagnen. Så fort Fredrik kommer hem från jobb tänker jag jaga på honom, se till att han packar sina saker i räser-fart så vi kommer ner till Höör så fort som det bara går.

Längtar efter att få packa in vår helg-ranson av kläder, mat och saker i vagnen för att sedan bänka oss i soffan med vars ett glas rött. Det är helgmys på hög nivå och precis den uppladdningen jag behöver!


Ny favorit!

Fastnade för en låt i slutet av sista avsnittet på säsong 7 av CSI NY, var bara tvungen att få reda på vilken artist det var. Och efter lite letande visade sig att det var Ross Copperman som gjort den. E helt såld på honom nu, Spotify kommer gå varm imorgon känner jag ;)
RSS 2.0