Man ska ha HUSVAGN!

Så då, nu står det då klart att Emma Blixt är världens töntigaste 25-åring. Hon har nämligen förlorat vettet och gått och blivit med husvagn... ;)

Både jag och min familj har under en lång tid förutspått att jag nån gång i framtiden skulle ta och ge mig ut i campinglivet på egen hand. Kanske inte en helt onaturligt tanke då jag sedan barnsben blivit runtsläpad i Sverige tillsammans med mina föräldrar, syskon och hundar, i just husvagnar.

Campinglivet har med andra ord varit en jätte stor del utav min barndom/ungdom, en tid med mycket hyss, nya upptäckter av både nya platser och vänner. Jag minns det som en tid av glädje och frihet!

Nu tänker säkert så här, 25 år och husvagn!?! Borde inte tösabiten vara på krogen var och varannan helg för att dansa på bardiskar och skaka rumpa på dansgolven... joo det kan man ju tycka... Men nu är det så här att en sak behöver ju inte utesluta en annan. Att gå all in en lördag lite då och då är jag helt med på. Att dansa är fortfarande en stor del av mitt liv så varför ska jag sluta med det, finns ingen anledning. 
Men det finns heller ingen anledning för mig att göra det varje helg, det är liksom inte jag (iaf inte längre).

Just nu kändes det helt rätt att skaffa vagn, nu när jag har hittat en jämlike som faktiskt också gillar det var det ju bara att slå till :D

Att få rulla iväg vagnen en fredag, ställa upp den på en fin camping någonstans, slå upp ett glas rött medan mannen grillar... Det är mysighetsfaktor på hög nivå och en dröm som slår in.

Efter mycket letande bland begagnade vagnar trodde vi dock aldrig att vi skulle finna en vagn i vår smak, hoppet rann nästan av oss. Tills vi fick tipset om att titta på nya vagnar, finns ju en del som inte kostar en halv förmögenhet. Så efter lite omstrukturering i planerna hittade vi en lämplig vagn i rätt storlek borta i Åhus, så det var bara att ställa in siktet på Volvo:n och trampa på gaspedalen.

Scenen var tagen som ur en film... Jag och Fredrik steg in i vagnen, flackade snabbt runt med blicken medan känslan av att "Det här är helt rätt vagn" för oss båda infann sig. Vi bara tittade på varandra och nickade, det här var den vagnen som skulle bli vår =)

Bara dagar senare var papper fixade, drag på bilen monterat och det var dax att få rulla hem det lilla huset.

*Lycka*

Visar självklart lite bilder på vårt lilla underverk.
*Enjoy*

Sängavdelningen:

Vask och "badrumstillbehör":

Toaletten:

Soffgruppen:

Köket:

Överblick frå andra hållet:
 

 


Kommentarer
Postat av: Emma

oh vad kul :) grattis grattis till "tillökningen"! hoppas ni får många lyckliga stunder tillsammans! stor bamsekram

2011-07-20 @ 08:03:47
Postat av: Lisa

Så roligt! Älskar husvagnsliv! Vi hade också en innan vi skaffade så.många hundar så vi behövde hundsläpet... svårt att dra två släp... mysigt tid!

2011-07-20 @ 15:40:32

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0