Helsingör

Helsingör - så nära men ändå så långt borta. På över tre år har jag inte satt min fot i den mysiga lilla staden på andra sidan sundet... Varför? Ingen aning, jag har inget bra svar på det. Kanske har det någonting att göra med att jag skaffade Tindra i samma veva, och som ni flesta vet så gör jag inte ofta saker utan mitt lilla liv. Hon är med mig så gott som vart jag än går, och till Danmark kan hon inte följa med eftersom hon inte har de rätta vaccinationerna och papperna för det. 

Men iaf, nu har jag har varit och besökt Helsingör två gånger på bara två veckor ;) Oh gud vad jag har saknat det. 
Jag gillar Helsingör, det är en mysig liten stad med helt annat lugn än vad Helsingborg har att erbjuda.
Första omgången åkte jag med fina Caroline (en arbetskamrat till mig) på en shoppingrunda. Och nu i fredags var jag där igen.

Tillsammans med Elisabeth åkte jag över för att strosa runder i den lilla staden, handlade lite och mös. Och när klockan började dra mot kväll anslöt våra män till oss och vi satte oss på en uteservering och käkade god kalvstek.
Efter maten strosade vi en runda till, hand i hand med våra hjärtan. Stannade till vid en bar/café och satte oss ner för att avnjuta lite kaffe/chailatte, whiskey/vin och för att fortsätta att dela historier.
En underbart mysig kväll-helt i mysighetens tecken, me like!!
Tack Elisabeth och Christoffer!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0