*Kärlek*

Fy fasiken, i natt trodde jag att livet var över...

Fick ett samtal mitt i natten igår när jag var på jobb. Det var en uppskrämd lite smått hysterisk Fredrik i andra änden som haspa ur sig att Tindra hade trillat ner från sängen och att vi förmodligen behövde åka iväg till djursjukhuset med henne. Mitt hjärta stannade nog i två sekunder innan jag fattade allvaret och drog på mig ytterkläderna för att sedan springa hem.

 

Väl hemma berättar Fredrik att han och Tindra just hade gått och lagt sig. Men när de ligger i sängen med lampan släckt verkar Tindra orolig. Hon vankar runder i sängen, bytar plats och kommer inte till ro. Ett, tu, tre trillar hon ner. Liggandes på sidan med tungan ute och grymtade efter luft.

 

När jag kom hem undersökte jag henne så mycket som jag bara kunde. Tog tempen, såg om hon kunde gå och rära sig normat, kollade slemhinnorna och om hon ville äta. Därefter var det bara att ringa djursjukhuset efter rådfrågning.

 

Tindra piggnade dock till efter ca en timme. Vad det var som hände är det inte riktigt någon som vet. Förklaringarna kan vara många, så som att on kan ha fått ett epileptiskt anfall eller bara varit klantig och trillat ner från sängen.

Men i vilket fall som helst var det ingen rolig upplevelse att få samtalet mitt i natten. Jag älskar min lilla sessa så otoligt mycket och mitt hjärta hade gått i 1 miljon bitar om det skulle hänt henne något.

Kärlek ♥

 


Våren.. Vart e du??

Trots underbart fina vinterdagar säger jag mer än välkommen till våren om den hade kunnat behaga sig fram... Längtar såå efter sol och bad, långa dagar på stranden med volleybollspel och grillning... oj,.. jag kanske inte längtar till våren utan mer till sommaren.. Aja, våren är ju ett tecken på att sommaren snart tar vid så jag får väl nöja mig med att önska att våren snart är här så får sucktandet efter sommaren hålla i sig lite till =)

*OnePiece*

Igår blev jag med Onepiece och lyckan är TOTAL!!

Knappade hem en mysdress för ca en vecka sedan och igår fick jag ett sms att den hade rest från Norge och anlänt till Helsingborg, och jag var välkommen att hämta ut den :D

Kan inte med ord beskriva hur glad jag är för mitt nyaste köp, den slår det mesta med hästlängder!

Onepiece, var har du varit hela mitt liv?!?! Förstår inte hur jag kan ha klarat av 25 år utan dig! Men från och med nu är det du och jag. Ingen mer frusen Emma då jag planerar att bo i dig ;)

Självklart köpte prinsessan en lila, vad annars liksom (daaahhh) ?!? Så här ser den ut... :D


Underbara söndag!

Vilken morgon, vilket väder!

 

Vaknade efter en underbar natts sömn vid ett-tiden idag och möttes av värdens finaste väder. Så det var bara till att snöra på sig skorna, ta Tindra i kopplet och Fredrik under armen för en långpromenad.

Turen gick ner mot havet och strandpromenaden. Tindra fick busat av sig i sanden, samt (utan min tillåtelse) förtära en massa sand och tång. Just nu ligger hon på sin filt i soffan, små pruttar och ser allmänt hängig ut... tro fan det med magen full av skit ;) Skyll dig själv är min enda tanke!

Vädret var för visso fint men någon värme var det då allt inte. 6 minusgrader trots solsken, med andra ord var det ganska kallt att vara ute. Men i över två timmar bet vi ihop innan vi gick in i lägenheten för att tina upp oss igen.

 


@ Malmö

Lördag och full rulle igen ;)

Vi checkade in på Rönnowskahallen vid 11-tiden idag. Jag för att göra min plikt i sekretariatet och Fredrik på plan. En match som kanske inte slutade som vi ville, som vi därför väljer att snacka tyst om :P

Efter matchen rullade den blåa Svenska faran till Ramlösa och för familje-fika-mys innan det var dax för oss att säga "Tack och Hej" för att dra oss vidare till Malmö.

I Malmö checkade vi in på Entré, en runda bowling och introduktion av ♥at för bästa vännen stod på schemat dagen till ära ;) Ett första möte jag tror gick bra, eller vad säger du bästis?? :D

Efter bowlingen (kick ass) drog vi oss ner till stan och närmare bestämt till Mandos för att beställa in tre plankstekar och en baby back ribbs,... undra vem som slet och dräglade över ribbsen... mmmm..... jaaaaag!!!! Så KLART!!

Mätta och nöjda efter en underbar lördag kramade jag Hej då till bästisen och hoppas på ett snart återseende igen, för att sedan styra tillbaka hem till Helsingborg.


Lite nytt

Kändes som om det var evigheter sedan jag gjorde en ny header, så idag när jag ändå hade min "fixar-torsdag" passade jag på att knåpa ihop en ny.
Gaaaalet knäpp bild jag vet... men jag ler varje gång jag ser den :P

Fest i lördags

I lördags var jag nervös som en liten get när jag och Fredrik åkte tåget ner till Eslöv (av alla ställen) för att gå på fest. Det var hans gamla kompisar som hade bjudigt ner oss och jag skulle få första gången möta hela gänget(!)

Egentligen borde jag inte ha varit så nervös, människorna där var helt chilliga och stämningen fick mig att tänka tillbaka till gymnasiet och Svalövs-tiden ;) Det var en rolig hemmafest men med på tok för mycket sprit. En shot hit och en shot dit... (jag som hade bestämt mig för att INTE shota och göra bort  mig denna kvällen) men det gick ju så där... 

Spriten flöda och jag blev full, dock städat full ;) Och egentligen gjorde jag väl inte bort mig så mycket.. Den värsta händelsen var väl när jag rev i sönder mina strumpbyxor(!) Så med andra ord gjorde jag inte bort mig, men som det kontrollfreak jag är störde strumpbyxorna mig något :D
Inte helt lätt att slå sig in i ett gamal gäng som har hållt ihop sedan barnsben. Det tar nog ett tag innan man hittar sin roll och kan "passa" in. Aja, det är ingen jag är orolig för, det kommer jag fixa galant, eller vad tror ni?!?

Planka med Lankan

I fredags kixade jag ihop lite middag för att säga adjö till en tråkig arbetsvecka och för att säga "Välkommen Helgen" Det blev plankstek med lite rödtjut :D *mumma med andra ord*

Är i Landskrona och kollar när Falcons spe...

100media_imag010 (MMS)

Är i Landskrona och kollar när Falcons spelar mot Färgestaden. Slutresultat 6-4 :)


Vilken underbar morgon! E ute på promenad ...

100media_imag010 (MMS)

Vilken underbar morgon! E ute på promenad i skogen med Tindra, kan man få en bättre start på dagen?!


En annorlunda Tindra

Hon vill inte sova, inte äta eller ens leka... Min lilla sessa har förvandlats från en pigg, glad och busig liten flicka till raka motsatsen. Nedstämd och lite allmänt disträ..

Trodde ett tag att hon hade blvit sjuk tills dess att jag vände uppochner på henne. Misstankarna om sjukdom gled snabbt ur mig när jag insåg att Prinsessan barra har gått i löp ;)

Så nu har vi alltså pojkförbud och en allmänt tråkig hund att se fram emot de närmsta tre veckorna, aja.. Det är så det är att ha tik.Sirocco

Oh, jag vet inte vart jag ska börja när det gäller lördagen...

Morgonen började med en tripp ner till Malmö där en volleybollmatch väntade. Då jag endast hade lyckats skrapa ihop 1,5 timmes sömn natten innan fick Emmy snällt köra min bil ner.
Innan matchstart var jag som ett kolli men en redbull senare var jag på bena igen och redo för spel.

Tröttheten måste ha slagit om från seg och hängig till övertrött någon gång under andra set, för fy fasiken vad fnittrig och störig jag var ;) Nåja, motståndarna bev störda men mina egna lagkamrater bara skrattade åt mig. Tror det kallas positiv energi :D

Efter en relativt lättvunnen match barkade det hemmåt. Hem till Tindra och hem till sängen.
Nerbäddad och däckad sov jag fram tills 20,30 sen var det bara att studsa upp, göra vid sig för att bege sig bort till Kalle och ladda inför förfest.

Utgången denna afton blev till stans nyöppnade 25+ ställe nämligen till Sirocco. När bästa trion är ute är blir det aldrig en händelselös kväll.  Mer än så berättar jag inte.. ;)
Längesedan

Här om dagen mötte jag upp min fina vän/ex danspartner nere på Waynes för en fika. Det var verkligen inte igår vi sågs, och vi hade mycket att ta igen.

En stor Chai Latte räckte knappt till att vi hade att  prata om, tyvärr rann tiden iväg.. Det är väl så när man har mycket att prata om.

Något vi pratade mycket om var kärleken. Jag är så lycklig för min väns skull, han har hittat sin prinsessa och hela han lyser! Kärleken kan vara underbar och jag älskar och se vad den gör för mina nära och kära =)


Kalas x 3 och FÖRSTA MÖTET ;)

Då mina två systersöner och min syster fyller år med bara några veckors mellanrum blir det ofta ett kalas i stället för tre, lika så denna gång.

Söndagen började med en nervös bilresa (inte för mig men för hjärtat som skulle träffa hela familjen för första gången) ut till Jonstorp där Luuk skulle spela hockeymatch. En match som blev tuffare än räknat då Jonstorp Tigers tog sig ann Malmö Redhawks. Malmö spelade inte sjysst, tacklades och höll på trots att det inte är tillåtet i den åldern.
Det blev tom ett slagsmål på planen som domaren fick ta hand om. Min tanke är bara... Om de beter sig så nu när de är 9 år gamla, hur kommer de då vara när dom e 15??

Första mötet med familjen för Fredrik var alltså under en pågående hockeymatch. Fokuset låg med andra ord inte bara på honom, vilket säkert var ganska så skönt. 

Efter matchen blev det fika i ishallen för att sedan åka vidare hem till Lerberget där en timmes bowling skulle spelas. Jag vet ärligt talat inte vad som hände med mitt spel. Bara en enda strike på hela tiden, men destu fler 9:or... Den tionde käglan ville liksom inte ge med sig. Jag har då aldrig varit med om ett sådant envist spel!

Olika tekniker i hur man bowlar hade vi alla, roligast är nog Luuk med sin patentlösning för att få klotet att rulla iväg framåt ;)


Fredrik började spela katastrofalt ;) (Sorry babe) Men att slå ner en kägla för att sedan slå ner tre vinner man inte nån match på. Lite omfokusering någonstans i slutet av första omgången fick han till det. När första striken väl hade infunnit sig gick han inte att stoppa. Han sopa banan med oss allihopa... Inte visste jag att han var en sådan bowlingfantast =O)Efter bowlingen nalkades det mat hemma hos syster-yster. Tacos i stora lass serverades. Jag åt så jag höll på att spricka tacos e ju det bästa jag vet!
Kvällen avslutades med marängswisstårta och färska bär, mumma!Första kvällen med Fredrik gick som en dans, han skötte sig men framförallt så skötte min familj sig ;) Nä, men skämt o sido... De bombaderade inte honom med frågor eller korsförhörde honom, vilket jag uppskattade. De fick honom att känna sig välkommen, vilket var det allra viktigaste för mig.

En nöjd Emma är en lycklig Emma!


Ingenting egentligen ;)

I Söndags uppkom en disskution om vad vi i familjen kör för märke på våra bilar. Vet egentligen inte hur vi kom i på detta ämne men det spelar mindre roll. Efter en snabb genomgång av vad alla körde insåg vi dock att inte en enda körde samma(!) Lite märkligt kan man tycka... Men se här.

Pappa: Subaru
Mamma: Kia
Syster: BMW
Bror: Audi
Jag: Nissan
Hjärtevän: Volvo
Farbror: Marcedes
Farbror: (Kommer inte ihåg)
Farmor: Opel

Vad betyder nu detta då? Nja, egentligen ingenting tror jag men det var en rolig reflektion ;) Av så många familjemedlemmar och inte en enda kör samma märke, ganska unikt tror jag.

En annan tanke som också slog mig var att ingen kör franskt, dvs Citroën, Renault eller Peugeot... Undrar varför!?! Ha ha!
Jag kan inte mycket om bilar men har alltid fått höra att man ska hålla sig ifrån de Franska, ser ut som alla i familjen lever som de lär ;0)

När jag ska ha ny bil nästa gång får jag ju se till att hålla traditonen vid liv om att inte ha samma märke som någon annan, tänkte därför mig denna...

En Holden Torana TT36, kan garantera att ingen annan kommer köpa den.
Unikt till mig, ja tack!
Ja drömma kan man väl då alltid få göra :O)


RSS 2.0