Semester - Röstånga

Sista rycket av semestern gick av staplen i Röstånga. På tisdag-dag kopplade vi vagnen bakom bilen och drog ut. 
På plats i Röstånga låg redan mina föräldrar så vi parkerade vagnen på platsen bredvid dem och blev grannar för nästan en hel vecka.
Då pappa hade börjat jobba denna veckan låg mamma i husvagnen själv. Passade då på att ta med henne ut på ett par geocach-runder, vilket hon uppskattade och tyckte var hemskt roligt.
Under geocachrunderna hittar man inte bara catcher utan ibland bjuder naturen på mer, som mogna björnbär i mängder tex =)

Pappa dök upp på onsdagkvällen för kräftskiva. Jag och mamma hade förberett genom att handla mat och bakat en västerbottenostpaj med kräftstjärtar, vilken tog slut snabbt. Ett tecken på att den var god hoppas jag ;)
Under torsdagen fick vi besök utav Fredriks föräldrar, och som vanligt när de hälsar på så spöregnar det! Sån jäkla otur!!! Så att spela minigolf eller gå en runda var helt uteslutet, tur att jag hade fixat en backup-plan då ;) Jag och mamma hade bakat blåbärspaj i hennes ugn i vagnen som vi sedan satt inne hos oss och mumsade i oss.
Förutom geocachrunder, kräftskiva, blåbärspajs-mys har vi mest sett till att mysa, kolla på film, löst korsord, druckigt kaffe/chailatte... Med andra ord, chillat för allt vad det har varit värt!
Tyvärr kommer allt gott till en slut, så även denna semestern.
På söndagen fick vi veva upp stödbenen, koppla vagnen på bilen igen och dra hemåt. Jag började jobba i måndags efter fyra veckors semester, tyvärr.
Back to the reality helt enkelt.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0