Semester - Lomma

Från fredag till måndag låg vi med vagnen i Lomma, en camping jag aldrig innan har provat på. Tanken för helgen var att kunna vara ute, använda vårt nya campingbord, grilla, gå strandpromenader, vandra in till Lomma och äta glass. Njaaa... nu blev det väl allt annat än det... Vädret var ju inte alls på vår sida =( 

Det var egentligen bara på fredagen då det var hyfsat väder, iaf om när man ser tillbaka på helgen i sin helhet. Då kunde jag och Fredrik grilla efter att vi hade hittat en någorlunda torr campingplats att sätta upp vagnen på. Med tanke på den mängd regn som kommit de senaste dagarna låg mer än halva campingen under vatten.
Lördagen fortsatte med besök. Fredriks bror Daniel och hand flickvän Hanna kom för att inspektera husvagnen. Och även våra vänner Glenn och Jessica tittade förbi. Jag kan väl inte påstå att där var särskilt gott om plats kvar i vagnen efter att vi hade tryckt in 6 personer och en liten hund, men det gick =)
"Finns det hjärterum finns det stjärterum"
Söndagen fortsatte med besök, denna gågnen var det Fredriks föräldrar som var nyfikna på vagnen ;)
Efter två kvällar där vi trotsat vädret och grillat trots regn och blåst valde vi på söndagen att fixa mat inne ivagnen. Tacos blev det och alla var mer än nöjda!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0