Wooopaaaa!

Hej hopp vad tiden går!

Allt är himla bra här och det har förståss hänt en massa sedan sist. Jag måste, måste verkligen ta och lägga lite mer tid på bloggen. Jag älskar ju att kunna gå tillbaka i arkiven och kolla vad vi gjorde förra månaden eller förra året vid den här tiden. Bloggen funderar som en slags dagbok, dock för tillfället med ganska glest uppdaterande.

 

Förra lördagen gick helt i volleybollens tecken, vi var i Genarp och spelade DM. Detta året gick det riktigt bra för oss tjejer. Vi har aldrig kännt oss starkare och lyckades ta oss i final. I finalen förlorade vi dock emot Ängelholms rutinerande dam-lag. Massa avdankade elitspelare plus 3 nuvarande elitspelare såg till att kamma hem guldet. Men med en silverbuckla med hem i bagaget var vi mer än nöjda (och helt slut)

Den kvällen skulle vi egentligen ha åkt ner till Malmö för att firat min bästa väns födelsedag men bena bar inte och huvudet dunkade utav smärta. En ganska tidig kväll i säng blev det för att vara utvilad till dagen efter. Får ta igen firandet för henne en annan dag helt enkelt!

Söndagen skulle nämligen ägnas åt att städa stranden. Varje år får idrottsklubbarna runt om i Helsingborg olika områden att städa och ansvara för. Och självklart för att vi håller till på stranden under sommrarna så får vi också stranden att städa.

Det var faktiskt ganska många från klubben som slöt upp denna dag, gott att se! Ju fler vi är ju sanbbare går det ju också =)


Nya Emma

Hela förra sommaren förknippade jag just sommaren med Shakiras Waka waka. Så fort den spelades for jag i luften och dansade och sjöng. Många av mina vänner har därför förknippat mig med den låten. Nu tänkte jag ge er en ny att förknippa mig med.

Nu har jag hittat efter lite letande och sorterande, en passande sommarlåt som jag tror kommer spelas lite var stans under hela sommaren. Det är inte mindre än Norges bidrag till Euorovison song contest, nämligen Stella Mwangi med Haba haba. Den är så där lagom gungig och skön. Den sätter sig lätt på huvudet och den är störtskön att dansa till.
Jag säger bara sommaren 2011 here we coooooome!!!!

Lyssna och känn gunget :D


Massor =)

Här händer det massor. Bara man vänder ryggen åt bloggen så springer dagarna iväg. Vad har jag hunnit med sedan sistens då.. Joo, jag har haft hela familjen över på våfflor, självklart på våffeldagen som var förra fredagen.
Jag gräddade våfflor så det stod härliga till, det visade sig t o m att min yngsta systerson (läs 7 år och fullproppad med 6,5 våfflor med tillhörande sylt, grädde och glass) kräktes ner hela sängen under natten. Inte alltid så lätt att veta var gränsen går när man är liten, stackare!


Under samma fredag (dvs innan folket anlände för att smaska på våfflor) såg jag till att utnyttja mitt presentkort från Make up Store. Blev sminkad i blåa toner(!) Blev chockad när hon föreslog kombinationen men det blev inte så illa som jag trodde ;)


Jag har även hunnit med att träffa familjens lilla hjärtegull än gång till under dessa veckor. Det känns som om tiden bara far iväg och att Elicia lär sig nya saker för var gång man träffar henne. Nu börjar hon bli en riktigt stor flicka ♥ Här äter hon gröt som har blivit en av favoriterna sedan smakportionerna introducerades =)


Vad har jag med hunnit med, joo... Jag och Fredrik samt Rebecca och Kalle åkte förra onsdagen ner till Malmö för att spela årets första beachvolleyboll-träning. Lite styva i korken åkte jag och Fredrik ner med inställningen att vi lätt skulle slå Rebecca och Kalle. Men vi hade helt klart underskattat dem! De jobbade på bra och ägde oss stundtals =/ Då vi inte fick rätt på vår ansats (vilken skiljer sig väldigt mycket från inomhus) kunde vi heller inte så ofta döda bollen och ta poäng.
Kul hade vi iaf :D Oh, vi får väl se det så här... Vi lär ALDRIG underskatta någon igen och vi kommer jobba stenhårt på ansatsen. Det blir nog bra, sommaren är ju inte här riktigt än :D

Fredag och 1:a april.... Blev ni lurade?? Jag gjorde nog mitt livs misstag iaf... Jag fick för mig att jag bara var tvungen att klippa och färga mitt hår och då jag inte hade haft någon framförhållning så hade jag heller inte bokat tid hos verken Åsa eller hos Sandra. Så jag gick förbi en frisörsalong som ligger precis runt husknuten från där jag bor, gick in och frågade om hon hade tid. Tid hade hon och det direkt.

Satte mig i stolen och förklarade hur jag ville att det skulle bli klippt och färgat. Dvs lite kortare i nacken (utan uppklippning) för att låta det vara längre fram så jag kan sätta upp det under exempelvis träningar. Innan jag visste ordet av det hade hon tagit trimmern och kört bort halva nacken på mig...!!!! Rosenrasande var jag, men försiktig som man är så sa jag inget.. det var ju liksom lite för sent när jag upptäckte faran.

Färgen hon färgade blev jag nöjd med men absolut inte klippningen, ja sa faktiskt till i slutet när jag hade lugnat ner mig lite och hämtat mod till mig. Hon envisades om att säga att det var jätte snyggt, ja det kanske hon tyckte eller så sa hon bara det för att mildra sitt misstag. Jag därimot var INTE nöjd!

Jag nästan sprang hem, öppnade dörren och fällde krokodiltårar i några minuter innan jag tog mig i kragen och barskt sa till mig att det faktiskt "bara" är hår och att det faktiskt växer ut igen.
Så nu får jag helt enkelt leva med att ha jätte kort hår,... Inte mycket att göra åt just nu i alla fall.

Men varför, varför får jag impulser som jag inte kan stå emot?!
Grrr, det var nog det värsta 1:a aprilskämtet någonsin. Jag säger ALDRIG mer kommer jag sätta mig på en frisörsalong, heller inte hos någon tatuerare, göra en operation eller någonting liknande detta datum. Alllt är ju ett skämt! =(
Lördag var betydligt bättre och hela dagen gick i Malmös tecken.
På förmiddagen efter att ha lämnat Tindra i Maddes ansvar åkte jag tåget ner till Malmö för att möta upp Elisabeth. Vi tog en runda på stan i det fina vädret. Lite shopping och lunch hann vi med innan vi tog bussen hem till Bettans place. Där bjöds det på Tiger-kladdkaka med vispad grädde och jordgubbar, jag säger bara en sak och det är LYX!

Vid 18-snåret fick jag dock vinka hej då till Bettan och hennes man för att ta bussen in till city igen där jag mötte upp Fredrik och hans familj. Dagen i ära skulle vi ut och äta. Provade på en Italiensk restaurang (bra uppladdning inför nästa helg) som hete Casa Mia. Underbart god mat!! Mätt som en gris nästan rullade jag därifrån. 
Tåget väntade på att ta oss hem till Helsingborg efter en alldeles perfekt dag i Malmö.
Helsingborg och fest väntade på oss. Upp till Henke och Hanna för en stunds tjötande. Paraplydrinkar i varierande storlekar serverades :)
Folket hemma hos Henke skulle ut lite senare på natten, men då jag var helt slut efter en hel dag i Malmö avböjde jag utgången denna gång.
Det var rätt så skönt att få komma hem i rimlig tid, sova gott för att vara utvilad till  när "svärföräldrarna" kom på fika dagen efter.

Det har självklart hänt betydligt mer sedan jag skev inlägg sist men nu känner jag att detta inlägget måste få ett slut =) Undrar om ni verkligen läste igenom allt eller om ni bara skummade...?!? Lätt hänt att man gör det när det blir för mycket text, aja... Nån gång får man göra så här med ;)
Pusss så länge ♥

RSS 2.0