Semester!

Jag ar pa semester i Dominikanska republiken, darfor uppdateras inte denna sidan sa mycket. Tyvarr e inte bilder nagonting att tanka pa har... Internettet e sa slott! Far bli bilder nar vi kommer hem i stallet!!
Kan ju uppdatera er med att vi har ca 30 grader varmt, natt som dag! Vattnet har alldeles perfekt temperatur.. vi ligger mest och sloar.. spelat lite vollyboll pa stranden idag, najs! Ater hur mycket som helst.. men e det ett allinclusive hotell vi bor pa..... sa far man lov =)

Puss pa er alla dar hemma!


Sista timmarna...

Har vait hemma hos mamma & pappa och ätit midda. Lämnade Tindra där, de ska passa henne nu de kommande 2 veckorna när vi e i Dominikanska Republiken. Det var betydligt jobbigare att lämna henne än vad jag trodde det skulle vara. Jag visste att det skulle kännas men jag trodde inte att jag skulle fälla så många tårar som jag gjorde. Det e ju inte det att hon kommer ha det dåligt hos dom, snarare tvärt om. Hon kommer ha hur kul som helst, springa i trädgården och följa med till husvagnen. Det kommer bli super för henne. Men när hon tittade på mig o vi gick skar det i mitt hjärta och jag kunde inte längre hålla tillbaka tårarna. E vel lite blödig av mig helt enkelt.
Väl hemma ble det packning för fulla muggar, hade knappt packa nått. Men nu har jag läget under kontroll, väskan är packad, mp3-spelaren e laddad men ny musik och i handbagaget ligger CD-spelaren och ljudboken. Nu väntar vi bara på att klockan ska bli runt 03,00 så vi kan ringa taxi. Båten går kl 03,50... phuw! Flyget går sedan 07,25 and of we go!Lunch med Bettan!

Har just varit o lunchat med Elisabeth, underligt att se henne i det totalt superblonda håret. Har inte riktigt hunnit vänja mig vid det än. Hon satt som modell till Wella (tror jag det var) i helgen och då blev slutresultatet så här. Hon var jätte fin i det!! =) Man ska bara få lite tid att vänja sig (hon själv oxå tror jag).
Vi lunchade på Ebbas Fik, åt vars en rejäl bakadpotatis. Blev nästan mätt bara jag såg den. Men det var super gó!! Bettan skulle dock toppa sin bakade med en stor brownie efteråt. Hon såg ut att spricka när hon var färdigäten. Man kan ju inte lämna nått så gott, allt måste ju ätas upp =) Hon e för söt hon!!!


 

Höst

Jag är en människa som älskar hösten, idag när jag var ute o gick kunde jag inget annat än att dra några extra djupa andetag. Dra in den friska luften i lungorna. Det är inte bara mina lungor som mår bra av all den friska luften även mina ögon får sig en ordentlig dos av alla vackra träd att titta på. Näsan får sin beskära del den med, det luktar alltid lite specielt på hösten, när allt ska förmultna. Vissa gillar den, andra hatar den, men jag älskar den!


Fina naglar

Var i fredags hos Annika och fixade mina naglar. Hade med mig Tindra dit. Annika har oxå en liten pomme, eller rättaresagt... Han e inte så liten väger typ tre kilo och Tindra bara 1.8. Men de hade hur kul som helst iaf. Det e ju inte så lätt för mig att hitta lekkamrater i Tindrar egna storlek. Så man får ta tillfället i akt när man kan. Kenzo tycker jag e superfin. Han har en orange färg i botten sen är han sobel på det. Jag hade ju hoppats på att Tindra skulle få ha kvar sin sobelfärg men ack så fel jag hade. Hon e ju nu bara cream färgad. Men det lustiga e att Annika hela tiden har velat ha en cream färgad, byta hund kanske? Ahh.. nää skulle inte tro det. Tycker om Tindra som hon e, skulle aldrig kunna byta bort henne =)

Tillbaka till ämnet. Så här blev naglarna iaf.


Pommesfrites

När jag och My en dag var o käkade hamburgare fick vi in dessa pommesfrites, inte har jag då sett någonting liknande innan =) vad dom hittar på... allt för att marknadsföra sig och sälja mer. Men om jag ska vara ärlig så föredrar jag nog vanliga "raka" pommes. *blink*
Tindra

Min underbara lilla Tndra, här med en rosa flodhäst i munnen =)


Klart så måste jag ju pryda min blogg med det underbaraste här i världen, min lilla hund =)En ny start

Hej, jag tänkte göra som snart ½ Sveriges befolkning, starta en egen blogg. Inte ska vel jag vara mycket sämre =) Har inte helt o hållet bestämt mig för vad som kommer att läggas ut här, vi tar det som det kommer helt enkelt!
Kram på er alla!


RSS 2.0