Måndag och operation

Ja jag vet att jag är en dag sen med att uppdatera men det får ni stå ut med ;)

I alla fall, igår ringde veterinären mig morgonen för att berätta och gå igenom hur vida den kommande operationen på Tindras höft skulle se ut. Hon berättade att höftkulan skulle skalas ned men att hennes kropp skulle kompensera det med att själv bilda lite brosk samt att muskler och leder med hjälp av rehab och träning skulle vara staka nog till att bära upp henne.

Efter samtalet med veterinären var det bara för mig att hålla tummarna samt vakta telefonen för inväntan på nästa samtal som skulle ge mig beskedet om hur vida operationen hade lyckats eller inte.

Strax innan lunch kom samtalet som jag väntat på, operationen hade gått utmärkt! Hon hade dessutom legat helt stabilt under narkosen och hon hade vaknat upp precis som hon skulle.
En sten lättade från mitt hjärta och helt plötsligt kände jag att jag kunde andas hela och djupa andetag igen.

Jag åkte självklart upp och träffade henne en runda på kvällen. Denna dagen möttes jag dock av en trött och lite omtumlad liten Tindra. Hennes ögon var inte alls lika pigga och glada som dagen innan. Men det var väl helt förståligt, jag hade också varit trött och dåsig om jag hade varit med om det som hon varit.
Satt bara med henne i min famn och mös. Pussade henne i pannan och snusade henne i nacken tills det att djurvårdaren var tvungen att hämta henne för att få medicin och ett mål mat.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0