Fler dåliga besked...

Hade en tid på djursjukhuset vid elva snåret idag för att ta bort Tindras stygn sedan operationen. Men vad jag trodde skulle bli ett snabbt och lätt återbesök förvandlades till ett nästintill tre timmar långt besök med fler dåliga nyheter...

Tindra har sedan hon var liten haft en mild defekt på sina knän. Ingenting som har varit en börda för henne men en liten defekt som gör att hennes knäskålar lätt kasar ur sin knäled och hamnar på sidan. Detta är ingenting hon har haft ont av eller någonting som vi har behövt göra någonting åt eftersom när detta händer fixar hon det lätt genom att bara fortsätta att gå, så glider knäskålen in på rätt plats igen.

Men nu efter hennes höftledsoperation har hon inte kunnat använda sitt ben som tidigare. Så när knäet gled ur sin position kunde hon heller inte få in den på plats själv igen.

Veterinären sa att vi lite hade i ett moment 22. Hon menade på att Tindra behöver ju sitt knä för att bli bra i sin höft men att lägga henne under kniven och behöva läka från ännu en operation var inte optimalt. 

Efter lite diskuterande fram och tillbaka kom vi i alla fall fram till att ge henne lite lustgas, försöka dra knäet på rätt plats igen för att sedan hålla allt tummar så hårt det bara går att det inte glider ur igen.

Efter all denna motgång som vi har haft HOPPAS jag nu verkligen att knäet stannar kvar i sin led, så att vi kan komma igång med rehabiliteringen för höften och att vi snart har en hel och kry hund igen.
Vill ju inget annat än att min lilla prinsessa blir frisk och att vi kan återgå till ett normat liv. Dvs med skogspromenader och lydnadsträning ute på apellplanen.

Kommentarer
Postat av: Angelica + pommarna

Hua ligen, jag hoppas att det går bra för dig och lilltjejen.Mvh.

2012-01-23 @ 16:10:18
URL: http://linneaangelica.blogg.se/
Postat av: Kicki

Så tråkigt med motvind! Hoppas att knät håller sig på plats så att ni snart kan börja rehab, vi håller tumme som tass för att allt ska bra!! Sniffa lite extra på henne från mig!:)

Kicki

2012-01-23 @ 16:11:30
URL: http://www.pojkarnabus.se
Postat av: Bettsy

Stackars liten. Håller tummarna hårt för att allt ska bli bra snart igen. puss

2012-01-23 @ 16:55:53
URL: http://betttans.blogg.se/
Postat av: Angelica + pommarna

Hehe ja jag älskar ju creme färgen. ^^

Men black an tan är också en färg jag gillar. =)

2012-01-24 @ 13:32:43
URL: http://linneaangelica.blogg.se/
Postat av: Anonym

Naw lilla Tindra <3 Hoppas verkligen hon kan bli frisk nu <3 Många kramar Vicky & Angel

2012-01-24 @ 14:47:10

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0