Nu får det ta och vända

Operation nr två för Tindra, exakt en månad efter den första.

Som många av er vet har vi haft en helvetes månad, min lilla snutta råkade ut för en olycka den 6:e januari och tiden sedan dess har varit ett rent helvete.

Olyckan som hände var att hon slog sin höft ur led när hon skulle hoppa in i sovalkoven. Höften som inte gick att få på plats utan operation har läkt ganska bra. Men eftersom oturen har hållit i sig och att hennes knä inte har velat samarbeta har hon heller inte kunnat bli återställd. 
Hennes knä har (vanlig åkomma på denna rasen) hoppat in och ur i sin håla. Och varje gång den åker ur kan hon inte stötta på sitt ben, dvs inte heller få igång sin höft.

Beslutet om operation av knäet togs dagarna innan jag åkte till Thailand men veterinären bokade inte in en tid för ens jag var hemma igen.

Operationen av knäet har gått bra och igår fick jag hämta hem henne.
Då det hade varit stökigt på djursjukhuset natten då hon legat inne hade hon enligt djurskötarna inte sovit en blund. Så när jag fick henne i knäet och satt och väntade på veterinären så somnade det lilla livet som en stock.
Nu är hon i alla fall hemma, lite trött, mörbultad och sliten men med god aptit och glimten i ögat. Tror och hoppas på att vinden har vänt nu. Nu kan det bara gå framåt!!!

Kommentarer
Postat av: Kicki

Emma, nu tror jag att vinden har vänt för er!! Ni har alla operationer avklarade, så nu kan ni fokusera på läkning och rehab.:) Att hon äter och vilar är bra tecken! Jisses, så söt hon är!Tack för alla härliga semesterbilder, det behövde min frusna kropp, ni verkar haft underbar vecka.:)Hoppas på att få ordning på min hemsida de närmaste månaderna (den ligger i min kraschade dator :( ), då kommer du kunna läsa mer om mitt lille lyckopiller...Asterix hade tyckt om din lilla Tindra och jag tror att han hade nog lyckats charma henne också...för han var bra så charmig!:DSköt om er nu och sniffa lite extra på Tindra från mig!Kicki

2012-02-12 @ 19:54:46
URL: http://www.pojkarnabus.se
Postat av: Anonym

Naw lilla gumman <3 JA nu måste det fan bli bra alltså! Många kramar till er från oss

2012-02-12 @ 20:52:38
URL: http://vickysangel.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0