Dax att gå vidare

Så, nu var uppsägningskontraktet för lägenheten på Dämmegatan inskickad och papperna på den nya lägenheten påskrivna. Snart avslutas ett kapitel och ett nytt börjar.

Vid min sida finns min underbara pojkvän!
*Lycklig*


Vårkänslor!

Solen tittade fram idag denna sköna söndag. Så jag, Fredrik och Tindra tog oss en söndagstur ut till Höganäs för att först shoppa lite på Lager 157, följt av fika på Kakboden inne i Höganäs. Sist men inte minst tog vi oss en promenad längst hamnen. Trots den bitiga kalla vinden sprätte vårkänslorna i min kropp. Kanske berodde det enbart på solen, men sprätte gjorde det. Som jag längtar till vår och sommaren nu!!! :D

Loppanlus =)

Satt och kollade igenom lite bilder som blev tagna här i vintras men som jag helt har glömt bort att lägga in i datorn. Hittade en jätte söt bild på min lilla brorsdotter som jag bara måste visa er!

Kolla in dom små söta risgrynen till tänder :D

Hon E Väldens sötaste lilla flicka!!


Välkommen till världen!

Tindras "lillasyster" är född!!

I tisdags fick vi den glada nyheten att Tyra hade fött fram 4 stycken helt underbart fina små valpar.
I kullen blev det 3 tikar och en hane. Då vi planerat att skaffa en tik blev fördelningen alldeles utmärkt för oss.

Så om ca 8 veckor då valparna är leveransklara blir det full rulle här hemma.

Underbart väder!

Igår när solen sken så där mysigt fanns det inget annat att göra än att snöra på sig skorna och bege sig ut på långpromenad. Jag har inte varit ute och gått på väldigt länge, tampas med skuldkänslor gentemot Tindra. Det brukade ju vara hon och jag som tog härliga skogs/strand promenader. Men nu när hon är dålig blir det inte mycket av den vara inte :(

Men igår puttade jag undan skuldkänslorna och tog med mig My och Maja ut på promenad. Trots den kyliga luften var det helt underbart att få komma ut. Var ute och gick nästintill 1 mil, kunde liksom inte riktigt få nog.
My och Maja var med mig på större delen av den milen, men trots en så pass lång sträcka kändes det som om vi ändå inte hann med att snacka om allt. Mycket som händer nu :D
Underbart vackra, fina Helsingborg. Love It!!

Alla <3 dag

Har haft en underbar alla hjärtans dag!

*Idag drog Älsklingen på sig kockförklädet och lagade middag överraskade dessutom mig med underbart god choklad och extra många pussar*
Utav mig fick han ett par mjuka och fina Björn Borg innetofflor, allt för att han ska slippa frysa om sina söta små fötter när han spelar data. E jag inte världens bästa så säg!?! ;)

Som många vet är jag en kvinna av tradition. Många baktalar alla dessa speciella dagar och högtider, jag därimot vill hylla varje en av dem!

Kärlek till hela min fina familj, min sambo, Tindra och självklart till alla mina fina vänner!
Ni alla är guld värda och betyder extremt mycket för mig.Från en kall rysning till en varm tanke

Vaknade idag och tittade ut genom fönstret. Små, små vita snöflingor förvandlade den klara himlen till ett enda vitt moln. En rysning gick genom min kropp samtidigt som tankarna flackade tillbaka till Thailandsvistelsen tillsammans med mamma.

Tänkte visa er lite fler bilder från vår semester, så håll i hatten för här kommer många bilder :D

Har haft en helt underbar semester tillsammans med min fina mamma. Hoppas hon är är lika nöjd som jag!
♥♥♥

Nu får det ta och vända

Operation nr två för Tindra, exakt en månad efter den första.

Som många av er vet har vi haft en helvetes månad, min lilla snutta råkade ut för en olycka den 6:e januari och tiden sedan dess har varit ett rent helvete.

Olyckan som hände var att hon slog sin höft ur led när hon skulle hoppa in i sovalkoven. Höften som inte gick att få på plats utan operation har läkt ganska bra. Men eftersom oturen har hållit i sig och att hennes knä inte har velat samarbeta har hon heller inte kunnat bli återställd. 
Hennes knä har (vanlig åkomma på denna rasen) hoppat in och ur i sin håla. Och varje gång den åker ur kan hon inte stötta på sitt ben, dvs inte heller få igång sin höft.

Beslutet om operation av knäet togs dagarna innan jag åkte till Thailand men veterinären bokade inte in en tid för ens jag var hemma igen.

Operationen av knäet har gått bra och igår fick jag hämta hem henne.
Då det hade varit stökigt på djursjukhuset natten då hon legat inne hade hon enligt djurskötarna inte sovit en blund. Så när jag fick henne i knäet och satt och väntade på veterinären så somnade det lilla livet som en stock.
Nu är hon i alla fall hemma, lite trött, mörbultad och sliten men med god aptit och glimten i ögat. Tror och hoppas på att vinden har vänt nu. Nu kan det bara gå framåt!!!

En rolig dag på jobbet.

I torsdags fick jag förfrågan om jag kunde ställa upp och jobba på konditoriet under fredagen, och snäll som man är så sa jag självklart ja :D

Så först jobbade jag hela natten på mitt vanliga jobb därefter styrde jag kosan bort till planteringen och till världens bästa konditori, nämligen Gunnars Konditori för att avverka ett 7 timmars pass.

Trodde att jag skulle vara tröttare än vad jag var men undertiden jag stod på konditoriet så var det lugnt. Hade så mycket annat att tänka på, nya intryck och massa saker att ha koll på att tiden bara flög iväg. Det var inte för ens jag kom hem senare på eftermiddagen och satte mig i soffan som verkligheten kom ikapp mig.

Som en klubbad säl somnade jag i soffan utan att Fredrik kunde på liv i mig. Vid 20-snåret vaknade jag dock till en liten sväng men gjorde inte mycket mer än att förflytta mig från soffan och in till sängen. Snacka om att vara slutkörd, men det var helt klart värt det!

Ställer mer än gärna upp när jag kan för mina fina arbetskollegor/arbetsgivare på konditoriet.


Thailand i bilder

Nu har jag och mamma varit i Thailand i några dagar. Vi har hunnit med att uppleva en massa redan samtidigt som vi har tagit dagen lite som det har kommit. Dvs bara tagit det lugnt, slappat och haft ren och skär semester.

Tänkte inte tråka ut er med ett långt inlägg med en massa text den här gågnen så jag låter bilderna tala för sig själva.

Här kommer lite utav sakerna vi har hunnit med att se och göra.
Ser vi inte ut att ha det för härligt!?! Det har vi kan jag meddela!! :D

RSS 2.0