Firmafest!

I fredags var det återigen dax för årets händelse på jobb, nämligen firmafest.

I år var vi nog rekord lågt antal, många som aldrig ens anmälde sig och många som hoppade av i sista sekund. Tycker det är ganska tråkigt när folk sitter och klagar över att företaget aldrig gör någonting för oss anställda uppe i fikarummen. Men när det väl sen händer något så väljer man att inte gå... Dubbelmoralen klingar i mina öron.
Aja, men inte var vi bittra för det, vi som gick ;) I stället började kvällen med stayling hemma hos mig. Belinda kom förbi och en drink till frukost blev det för min del ;)
Kvällen fortsatte med lite förfest. Denna gången hemma hos Sarita uppe på Närlunda. Riktigt nära och bra för att sedan närmare 19.00 bara bege sig bort till Sundspärlan där festen skulle äga rum.

På förfesten kände jag dock att cidern jag drack inte riktigt var kompis med min mage... Kan ju vara för att jag än så länge inte hade ätit något... Ja ibland blir det så. Jag förstår väl också att man inte ska dricka sprit på tom mage. Men har man ingen mat hemma och om man inte hinner gå o handla så kan det lätt bli så.

Passade dock på att trycka i mig lite vindruvor, salta pinnar och lite annat smått o gott som Sarita bjöd på innan det var dax att traska upp till Pärlan.

Mingel med fördrink i en halvtimme innan vi fick sätta oss till bords, och ytterligare en halvtimmes prat och väntande tills maten anlände. Trodde jag skulle tuppa av och trilla under bordet där för ett tag ;)
Men när väl maten kom höjdes blodsockret och Emma var på banan igen :D
Maten var helt klart i Emmas smak, räkcocktail till förrätt, black and white till huvudrätt och smaskig mango med glass och hallonsås till efterrätt. Mumma!!

Efter maten var det dax för årets underhållning, Champangesafari var där på besök och underhöll oss med en 80-tals show. En ganska så rolig och underhållande show, dock alldeles för kort =(
Resterande del av kvällen var det en DJ som spelade 80-tals musik och dansgolvet gungade.
Tid för mer mingel och barhäng fanns det också.
Dett årets firmafest var lite annorlunda mot många tidigare år... Dock inte sämre för det.
Jag såg till att min kväll blev toppen, jag hade roligt och dom som inte var där missade faktiskt en hel del :P
* Puuuussssss *

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0