Fest i lördags!

I lördags nalkades det fest igen. Denna gågnen var det Louise som hade styrt upp en födelsedgas fest med en hel bunte tjejer.

"Kalaset" började smått med smörgåstårta och lite cider, därefter åkte spriten fram och drinkarna kunde blandas. Jag tror jag har blivit kär, kär i  en ny drink... Farligt men sant, den var så god att det slank ner på tok för många i lördags. En full Emma vinglade ner till stan med tjejerna, utekvällen blev dock tyvärr inte så långvarig.. Men tar igen det nästa gång!

Jag och födelsedagsgrisen :D

"Alla"tjejer, ja alla som var kvar vill säga när fotot togs ;)

"La Familia" Syster-syster-Kusin ♥


En lite annorlunda morgon

Vaknade igår efter bara ha sovit 4 timmar med ett ryck! Vaknade av att Tindra, som vid tillfället låg bredvid mitt huvud, att hon hoppar upp morrar och skäller hysteriskt. Jag vaknar med panik, sömndrucken som man var tog det några sekunder innan jag förstod var jag var. Tankarna flyger genom huvudet och jag tror att någon gör inbrott . Men i samma sekund som tankarna om inbrott infinner sig hör jag en välbekant röst, en röst som får mig att slappna av och le...

Men lika snabbt som han kom smiter han iväg igen och jag fattar inget. Det var egentligen inte meningen att jag skulle ha vaknat alls när han smög sig in i lägenheten. Men att försöka ta sig in obemärkt i en lägenhet med hund i är nästintill omöjligt. Tindra såg till att vakta sin matte med näbbar och klor.

Jag hör en röst som säger till mig att somna om, men när någon gör det blir man ju klart nyfiken...
Jag kunde inte somna om, var tvungen att gå upp och kolla vad han hade haft för hyss för sig.
Jag möts av denna vackra syn när jag kommer ut ur min sovalkov, fatta att mitt hjärta det smälte!

Tror ni Jag har trötta killar eller? En so...

100media_imag008 (MMS)

Tror ni Jag har trötta killar eller? En sovandes i knäet och den andra i soffan. Bara nattmänniskan Emma som e vaken... Lagom roligt...


Födelsedagsgris!

Idag fyller en av mina finaste vänner år. 26 bast blir hon jag jag önskar henne självklart Grattis!!!

Madeleine och jag har har känt varandra i många år. Vi växte upp tillsammans i lilla Lerberget. I fjärde klass slogs våra klasser samman och sedan dess har vi varit oskiljaktiga.

 Trots lite upp och nedgångar (sånt som händer när man växer upp) har vi ändå alltid hittat tillbaka till varandra. Kontakten går lite upp och ner, ibland träffas vi mycket och ibland mindre. Dock vet jag att hon alltid finns där och ställer upp om jag någongång skulle behöva det. Hon är en sann vän och den enda vän jag har kvar sedan barndomen. En vän jag bryr mig mycket om och håller hårt i :D
Grattis till dig!


Tre år sedan

Tiden den bara flyger iväg, insåg precis att det nästan på dagen har gått hela tre år sedan jag fick min dom om att jag hade cancer.

Fredagen den 25 januari 2008 är en dag jag aldrig kommer glömma. Den dagen finns så starkt kvar i mitt minne att det ibland känns som om allt hände igår. Jag minns nästan varje detalj. Jag minns hur dagen började, hur den blev och hur den slutade. Jag minns vilka känslor jag hade, hur tårarna rullade ner från mina kinder och alla tankar som snurrade i huvudet. 

Jag minns nervositeten i väntrummet på sjukhuset, jag minns också hur frustrationen och hopplösheten skar inom mig när orden var uttalade. Jag minns att det kändes som en stor våg sköljde livet ur min kropp. Hoppet, lyckan, gnistan till att leva bara försvann....

Jag minns vredet i min fars ansikte och sorgen i min mors ögon.
Jag minns min egna förtvivlan och fumlandet efter svar på alla frågor.
Jag minns också hur jag ville stänga världen ute, och hur jag gärna ville kunna knäppa med fingrarna likt en trollgumma och få allting att försvinna.

Men mest av allt minns jag känslan av skam. Den känslan överträffade allt annat. Jag skämdes, ja jag skämdes något så fruktansvärt. Jag äcklades av mig själv. Det fanns någonting i mig, likt ett rovdjur som ville förinta mig inifrån och jag stod maktlös på utsidan utan att kunna göra något. 
Jag skämdes så mycket att jag inte ville berätta för någon...

Hur gärna jag än hade velat att bara gå hem den dagen, dra täcket över huvudet och aldrig mer stiga upp såg hjärnan till att koppla på instinkten till att leva. Jag minns att jag ältade orden "Jag ska klara det här, jag ska ta mig igenom och ingenting ska få stoppa mig" om och om igen. Det blev som ett litet mantra för mig, en livlina till att hålla mig kvar.*Lycka*

Det känns som om jag har levt i en liten bubbla de senaste veckorna, en bubbla av lycka! Mitt liv känns så fantastiskt just nu. Allt liksom faller på plats. Trots att jag fortfarande har mycket att göra runt omkring i min vardag känner jag för första gången på länge att jag har allt under kontroll. Ingen stress, jag hanterar mina uppgifter på ett tillfredställande sätt och jag har lyckats börja säga nej till saker och ting.

Hälsan har jag med mig. Den ena goda nyheten efter den andra släntrar in. För tillfället verkar det som om jag är frisk som en nötkärna och att ingenting kan rubba mig :D

Min fina familj mår bra, inga tragedier har hänt på länge (peppar, peppar). Min lilla ögonsten mår prima, hon är glad och lycklig trots bortappandet av två tänder.
Pengarna rullar in på kontot och jag har för första gången kunnat lägga upp ett kontinuerligt sparande.

Mina vänner finns runt omkring mig, jag har sållat bort dem som inte ger mig något... de som bara tar en massa onödig energi från mig. Nu finns bara de bästa och finaste kvar!

Men det bästa av allt måste väl ändå vara att kärleken har smygit sig på och står nu och knackar mig på axeln. Kanske är det på grund av just denna fina människa som allting annat känns så lätt... Förmodligen!

Du finns där för mig. Du finns med mig varje andetag och varje tanke. Jag är just nu lyckligare än på länge!
Bara minuterna innan jag ska få träffa dig blir jag alldeles nervös, hjärtat slår dubbla slag och knäna blir svaga... För att sedan i samma sekund som du omfamnar ge mig styrkan tillbaka... Du är världens finaste och du är min.

Jag är lycklig!


Min helg i korthet.

 

Har som sagt inte mycket tid till överst för att blogga nu förtiden. Tänkte därför nu så här lite i efter hand ge er en liten redogörelse för vad denna helgen har bjudit på.

Fredagen började sömnigt. Fick snällt stiga upp ur sängen efter bara 4 timmars sömn då jag var tvungen att vända på dygnet tills lördag morgon.

Lite halvslö for jag ner till LA och till världens finaste Åsa. Hon fixade och donade med mitt hår, så nu vågar jag gå utanför dörren igen ;)

Efter besöket i Landskrona var den dax att åka hem för att möta upp pojken och lite volleybollträning på det. (Ja jag vet, nördiga som vi är tränar vi volleyboll på fredagskvällar mellan 20.00-22.00) Ha ha. 
Välförtjänt käkade vi pizza på det ;)

Lördag morgon började med match för min del, vi tog oss ann serieledarna Kronan och fick storstryk med 3-0. Inte i nått set var vi ens nära. Dåliga poäng speglade vårt dåliga spel.

Jag gick för första gången i mitt som libero, inte en endaste träning har jag fått träna detta men ändå blev jag placerad som en sådan... Inte helt lätt att göra ett 100% jobb då man måste fokusera på en massa nya saker. Jag säger så här, jag är inte jätte nöjd med min insats men jag är heller inte jätte besviken på den. Jag gjorde med andra ord en hyfsad insats, men som den perfektionist jag är så kan jag inte vara helt nöjd då det förekom en del misstag.

Efter min egna match var det egentligen bara att åka hem om, duscha och gå ut med Tindra för att sedan åka ner till LA och kolla när Falcons krossade Lindås. Btw, matchens lirare blev Tobias Blixt, en extra applåd för det!

Lördag kväll bestod av en lugn hemmakväll med en god grrogg (eller två) och lite trevligt sällkap. Maria som sällan är i Helsingborg passade på att titta förbi när hon för en gång skull var i stan. *Gilla på det*

Nu är det söndag
, en söndag då jag egentligen skulle släntra bort till IH för att se när FCH tog sig ann Mullsjö men i stället för det passade jag på att ta en ordenlig sovmorgon, har inte fått sova ut på tre veckor så idag var det mer än välbehövligt. Ikväll nalkas jobb igen och en hel vecka framöver. Lika bra att gå ut starkt, svåtrt att hämta igen sömn under veckorna nämligen.

Det var min helg i stora drag... längtar redan till nästa!

Pusss ♥

 


Äntligen!!

Helgen är kommen och jag lever igen :D

 

Efter barar 4,5 timmars sömn idag känner jag mig lite halvt bakfull, förstår egentligen inte hur jag kan göra det med tanke på att jag inte drack i natt... jag jobbade. Borde kanske kalle bakfull för baktrött i stället, ska nog köra med det nästa gång jag kommmer hem från krogen ;)

 

I alla fall, inte det vi skulle prata om. Fredagen är änligen här och jag har massa spännande saker att se fram emot. Just nu ska jag snart slänga mig i bilen, köra ner till LA och till Åsa för att bli fin i håret. Som jag har längtat! Hur kommer det sig att man alltid är ute i sista sekunden och bokar tid för klippning? När man sen bokar har de ju aldig tid på några veckor (vilket man egentligen vet om) Då hinner håret bli på tok för långt och spenderas därmed mestadels av tiden i en knut på huvudet.

Nu blir det iaf ändrig på det hela, ner för att klippa och färga. Kommer bli sååå snygg :D

Ibland slår det mig dock en tanke, ska jag spara till långt igen och ska jag gå tillbaka till blont?? Njäää... beslutsångest, men det kommer inte ske någon drastisk förändring just nu iaf. Mörkt och kort blir det denna gången med. Inget är ju ristat i sten så vad som händer längre fram i livet är en annan femma.


Foto!

Jag verkligen älskar att leka papparazzi. Med mitt dåliga minne så är foto nästan allt. Jag kan gå tillbaka och minnas alla tokigheter genom att se på alla bilder jag tar.


Ibland blir folk lite stötta över mitt engagemang men oftast ställer de villigt upp (annars tvingar jag dem) Men i brist på annat tar jag en massa ego-bilder, ha ha!Gillar ni att det är så pass mycket bilder här i bloggen som det fakstikt ändå är??

Rööööd fest!

I lördags var det återigen dax att dra på sig klackarna för att svira lite. Då festen hade rött tema för tjejerna och vitt för killarna var det bara att lyda. På med de röda läpparna och lite röda kläder för att visa att man tog det hela på allvar ;)

Då festen skulle äga rum i Båstad tog jag, Peter och Linn tåget mot Ängelholm. Därifrån hämtade Jonas upp oss och körde oss till Båstad.

En trevlig kväll i Linas ära då hon blev 25. Fin fest med god mat som avslutades med dans. Oh, vad jag saknar dansen. Varje gång jag går upp på golvet och tar första buggsteget vaknar min kropp till liv. Mitt leende sträcker sig upp till öronen och jag trivs som fisken i vattnet.

Men var finns tiden? Tiden till dansen... Vill ju så gärna hinna med den men det går bara inte. Prioritering kallas det, tyvärr får dansen lida då den kommer ganska långt ner på prioriteringslistan =( Aja, nån dag ska jag lyckas klämma in den, var så säker :D

Emma i kvadrat.

Finaste paret under kvällen, Peter och Linn!

Jag och bästisen Jonas.

Födelsedagsgrisen.

Peter och jag.

Och en puss till er ;)

 


FCH - Sirius

I torsdags var det återigen för FCH att ha en hemma-match, det var Siruis som  kom på besök till Helsingborg med tanken att få med sig massa poäng hem, men så blev inte fallet.


Från fjärran öster var åter Marcus Gullstrand på plats efter två veckor i Indien, spelsugen och revanssugen på att ta tillbaka sin plats i första femman och för att bibehålla Sirius på behörigt avstånd i tabellen. Han gjorde mer än så... 4 mål på en och samma match, han gick från 10 sekunders spel i tredje femman i första perioden till fullt spel i första femman i andra perioden =) Herskaren av slottet var tillbaka!!


En annan  mycket bra insats från kvällens match stod Simon Klein för. Själv lyckades han göra 1 mål men mer anmärkningsverk är nog ändå att han lyckades spela fram till 4. Trots endast 2 matchstarter på hela säsongen går han in och visar att han kan spela skiten ur motståndarna och att han förtjänar mer än en plats på bänken.
Vill ni läsa mer om matchen så klicka PÅ DEN HÄR LÄNKEN ;)


Slutresultatet skrevs btw till 9-4.

Hemligheten...

100media_imag007 (MMS)

Vill ni veta en hemlighet.... Jag använder inte båda själv ;)


*Saknad*

Saknar dig fina, funny, bunny!

Kollar på bilder på våra senaste resor och inser hur mycket jag saknar dem!! Vill iväg igen, med dig!Kärleken är blind

När kärleken blixtrar till finns där inga hinder. Inte ens storleken har någon betydelse ;)

Påe't igen ;)

Mycket fest nu för tiden, oh jag gillar det!!
En stabil kärna, jag och mina bitches får hela världen att gunga! Vi äger på allt vad hemmafester och utgångar heter nu för tiden. Jag lever mitt liv och trivs med det. Ingenting kan stoppa mig. 2011 kommer vara MITT år :D
Här är den berömda trion... Fredrik, jag och Kalle!
Festen i torsdags gick av staplen hemma hos mig efter det att Herrar A hadde haft en jämn och fin träningsmatch mot elitserielaget Lund. Tyvärr var det många som bangade då några skulle jobba dagen efter men järngänget och några till såg till att hålla igång.
Bilder på det, javvisssst.... Vad trodde ni ;)

*LOVE*

Tänkte bara flika in att jag ÄLSKAR min tös!

Bästa doggen i världen!!


Feeeeesssst!

Ingen rast och ingen ro, precis så som det ska va!

Trots att jag kom hem 07.00 på nyårsdagen var det bara att sova några timmar, upp och hoppa, slänga sig igenom duschen för att sedan göra vid sig och dra på nästa fest. 
Ni undrar säkert varför man väljer att festa dagen efter nyår..?? Jag säger, varför inte festa när man kan ;)

 

Vi började lite smått hemma hos Kalle, och ja jag ska villigt erkänna att första cidern som rann längst halsen inte smakade helt ok.. Men när den väl var nere och groggarna kom fram var man på topp igen.

Hemma hos Kalle finns alla typer av spel, allt i från Buzz till twister och från singstar till playstation. Lite bilder på det..... Javisst!!

Som alltid har vårt lilla gäng super-kul! Alltid hittas det på nått och jag ÄLSKAR det.

Tanken för oss alla var utgång... dock hade stan inte tänkt det samma. Då inget var öppet mer än Bara Vara stannade vi hemma.

Inga sura miner här inte för att det inte blev utgång, tar igen det nästa gång ;)


*Nyår*

Det händer mycket mellan gångerna innan det uppdateras här på bloggen. Tänkte blicka tillbaka och berätta lite för er, men tycker vi börjar med först o främst berätta lite om nyår. Eller egentligen tänkte jag inte berätta så mycket utan låta bilderna tala mycket för sig själva ;)

Nyårsafton började i alla fall med en tripp ner till stan och in till min vackra kusin Sandra. Hon hade lagt manken till och dukat och gjort fint för oss.

Maten hon hade lagat var supergod, förätt med potatisgratäng (med massor av grädde i, mumma), oxfilé, sallad och vitlöksbörd till det.

Till efterrätt hade hon kokat ihop nån choklad/apelsin mousse med riven krokant och jordgubbar till... fatta att det var gott!! Min kusin hon kan hon!

Efter maten blev det spel, Buzz till att börja med för att sedan gå på nått förfest spel (tror det var i denna vevan allt började urarta ;) )SKÅL för det nya året!

En totalt utmattad Tindra somnade som en stock i soffan efter tolv-slaget.

När Sandra inte längre orkade med oss mer begav halva gänget på efterfest. En gaaaalen fest med en massa trams ;)

Det var nyår det...
2010 har varit ett omtumlat år för mig, har hänt både det ena och andra. Vissa saker har varit bra och vissa har varit sämre. Men nu känner jag att 2011 kommer vara mitt år! Vinden har vänt och jag känner den svaga brisen i ryggen!


RSS 2.0